AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekarken hamile olmak

Kahve falında bekarken hamile olmak

Kahve falında bekarken hamile olmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, böylece kendine güveneceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekarken hamile olmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında bekar olan birini hamile görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bekar kızın hamile görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar hamile olmak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, çok hayırlı şeylere yorulur.

Kahve falında bekar birini hamile olduğunu görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında bekar arkadaşını hamile görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir