AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kendini hamile görmek

Kahve falında bekar kendini hamile görmek

Kahve falında bekar kendini hamile görmek yanlış adımlar atacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, işlerin düşeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kendini hamile gördüyseniz:

  • Yani özetle devamlı uyarıcı ilişkiler aramayın biliyorsunuz ki, karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız.

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalettir.

Kahve falında bekarken kendini hamile görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekarın kendini hamile görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bekarın hamile görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir