AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekarın kendini hamile görmek

Kahve falında bekarın kendini hamile görmek

Kahve falında bekarın kendini hamile görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sevinç ve sürura, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına işarettir.

Kahve falında bekarın kendini hamile gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek önün açılacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar birini hamile olduğunu görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında bekar ablasını hamile görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında bekar olan birini hamile görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekarın hamile görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, arkadaştan görülecek faydaya işarettir.

Kahve falında bekarı hamile görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işarettir.

Kahve falında bekar hamile kalmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir