AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, yenisinin başlayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda olmanız veya idealist yaklaşımlarınız olası maddi kazanımlara zarar verebilir.

Kahve falında bekar arkadaşı hamile görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar arkadaşını hamile görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok mutlu edeceğine alamet eder.

Kahve falında bekar ablasını hamile görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, karısının çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin hamile görmek şansının döneceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir