AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekarın hamile görmek

Kahve falında bekarın hamile görmek

Kahve falında bekarın hamile görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekarın hamile gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Kahve falında bekarın hamile görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, istediği başarıyı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bekar kızın hamile görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında bekarken hamile olduğunu görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekarın hamile olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında bekar kendini hamile görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar olan birini hamile görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında bekarken kendini hamile görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir