AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kardeşini hamile görmek

Kahve falında bekar kardeşini hamile görmek

Kahve falında bekar kardeşini hamile görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kardeşini hamile gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Kahve falında bekar kardeşini hamile görmek rahata kavuşacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızını hamile görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekarken hamile olduğunu görmek rahat geçinerek yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında bekar birinin kendini hamile görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında bekarın kendini hamile görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, yüzünün hep güleceğine işaret eder.

Kahve falında bekar bir kızı hamile olarak görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir