AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar hamile görmek

Kahve falında bekar hamile görmek

Kahve falında bekar hamile görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar hamile gördüyseniz:

  • Gereksiz kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında hamile bekar görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek bereket ve zenginlik olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar birini hamile olduğunu görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında bekar kardeşini hamile görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bekar hamile görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına inanılır.

Kahve falında bekarın kendini hamile görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızını hamile görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir