AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çok daha mutlu olunacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan bir kişi nedeniyle bazı konularda karışıklıklar yaşanabilir.

Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bekar birinin evli olduğunu öğrenmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak anne baba dualarının alınacağına, adını aklamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında bekarın hamile görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bekarı hamile görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir