AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek

Kahve falında bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek

Kahve falında bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet eder.

Kahve falında bekar bir arkadaşının evlendiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz veya maddi içerikli konular istediğiniz yönde gelişme göstermeye başlıyor.

Kahve falında bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Kahve falında bekar kişinin evlendiğini görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında bekar kızın evlendiğini görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında bekar birinin evlenmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalettir.

Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekarken evlendiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar bir kadının evlendiğini görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bekar birinin evlendiğini görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir