AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini görmek

Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini görmek

Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekarken oğlu olduğunu görmek bol hayır duası alınacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işarettir.

Kahve falında bekar birinin oğlu olduğunu görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, haneye bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında bekar evlenmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine delalet eder.

Kahve falında bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bekar biriyle evlenmek kazancının günbegün artacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında bekar birini evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bekar birinin evlendiğini görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir