AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızın evlendiğini görmek

Kahve falında bekar kızın evlendiğini görmek

Kahve falında bekar kızın evlendiğini görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında bekar kızın evlendiğini gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Kahve falında bekar kızın evlendiğini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızının evlendiğini görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, her zaman hürmet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar bir kızın evlendiğini görmek yeni işler alacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar evlenmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kadının evlendiğini görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar birinin evlendiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir