AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekarken evlendiğini görmek

Kahve falında bekarken evlendiğini görmek

Kahve falında bekarken evlendiğini görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, başarılarının kalıcı olacağına, ferahlık veren sözler duymaya, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulur.

Kahve falında bekarken evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Kahve falında bekar birinin evlendiğini görmek hayallerinin de yarım kalacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bekar bir kızın evlendiğini görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızın evlendiğini görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar birinin evlenmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına inanılır.

Kahve falında bekar biriyle evlenmek huzursuzlukların sona ereceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kadının evlendiğini görmek elindekileri de kaptıracağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar evlenmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir