AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birinin evlenmek

Kahve falında bekar birinin evlenmek

Kahve falında bekar birinin evlenmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar birinin evlenmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı adımlar atmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında bekar bir kadının evlendiğini görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bekar birinin evlenmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar biriyle evlenmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar evlenmek zenginlik içinde olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar bir kızın evlendiğini görmek önemli bir şahsiyet olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızının evlendiğini görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir