AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birinin evlendiğini görmek

Kahve falında bekar birinin evlendiğini görmek

Kahve falında bekar birinin evlendiğini görmek güzel ameller işleyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bekar birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında bekar birini evlendiğini görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kısmetli kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında bekar kızın evlendiğini görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kişinin evlendiğini görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bekar birinin evlenmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında bekar bir kadının evlendiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sorunlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında bekarken evlendiğini görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine inanılır.

Kahve falında bekar kızının evlendiğini görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir