AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bedeni görmek

Kahve falında ölü bedeni görmek

Kahve falında ölü bedeni görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bedeni gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında ölü bedeni görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bedenine girmek çok dikkat çekeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının bedeninde olmak rızkından ve gelirinden olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında bedeninin çürüdüğünü görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında bedenin çürüdüğünü görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına inanılır.

Kahve falında kendi bedenini görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bedeni görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir