AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bedeninde olmak

Kahve falında başkasının bedeninde olmak

Kahve falında başkasının bedeninde olmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının bedeninde olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Kahve falında bedenin çürüdüğünü görmek her daim Allah yolunda olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek işinde dar boğaza gireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bedeni görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bedenine girmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi bedenini görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yanlış bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bedeninde yılan görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bedeninde olmak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bedeninin çürüdüğünü görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir