AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan ve nevresim görmek

Kahve falında yorgan ve nevresim görmek

Kahve falında yorgan ve nevresim görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kimseden korkmayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yeni işlerin geleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında yorgan ve nevresim gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Kahve falında yorgan nevresimi görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında yorgana nevresim geçirmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan nevresim görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında yorgan ve nevresim görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulur.

Kahve falında pembe nevresim görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yırtık nevresim görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında nevresim değiştirmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil nevresim görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, bir fitne çıkarmaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir