AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganda güve görmek

Kahve falında yorganda güve görmek

Kahve falında yorganda güve görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganda güve gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında yorganda güve görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında güve kelebeği görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güve temizlemek kazançlı işler yapılacağına, hem dua alacağına işaret eder.

Kahve falında güvem görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvem yemek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güve kelebekleri görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında evde güve görmek ters giden olayların düzeltileceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güve böceği görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir