AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek verildiğini görmek

Kahve falında bebek verildiğini görmek

Kahve falında bebek verildiğini görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek verildiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Kahve falında bebek verildiğini görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağına bebek verildiğini görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında verilen altını almak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, elindekini de bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini can verirken görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında selasının verildiğini görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure verildiğini görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemeye verilmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir