AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemeye verilmek

Kahve falında mahkemeye verilmek

Kahve falında mahkemeye verilmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemeye verilmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Kahve falında mahkemeye verildiğini görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında mahkemeye verilmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulur.

Kahve falında mahkemelik olduğunu görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına yorulur.

Kahve falında mahkeme kağıdı görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede hakim görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mahkemelik olduğun kişiyi görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu mahkemede görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemede boşanmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir