AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapan bebek görmek

Kahve falında kaka yapan bebek görmek

Kahve falında kaka yapan bebek görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kazancın günden güne artacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, güvensizlik duymaya, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka yapan bebek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Kahve falında bebek ve kaka görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kakası temizlemek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kakasını yaptığını görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin kakasını görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, gönlündeki gibi sevileceğine delalettir.

Kahve falında bebek kakasini temizlemek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin kaka yaptığını görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, huzurlu hissedileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına kaka yapan bebek görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir