AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kakasını görmek

Kahve falında bebeğin kakasını görmek

Kahve falında bebeğin kakasını görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, refaha erileceğine, büyük bir projeye girileceğine, neşe içinde olacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin kakasını gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bebek kakası görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin kakasını görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında bebeğinin kaka yaptığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin kakasını yıkamak modern insanlarla tanışılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek bereketin geleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğin kaka yaptığını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe kaka yaptırmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaka yapan erkek bebek görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir