AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi ölmüş görmek

Kahve falında abi ölmüş görmek

Kahve falında abi ölmüş görmek sıkıntısının biteceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, bilgilerle donanacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işarettir.

Kahve falında abi ölmüş gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında abla abi görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında ölü abi görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına inanılır.

Kahve falında öz abi görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abinle kavga etmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında abilerimi görmek kısmetlerinin kapanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında anne baba ve abi görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, şöhretli biri olunacağına yorulur.

Kahve falında abiyi görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına yorulur.

Kahve falında abiyle nikahlanmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir