AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyle evlenmek

Kahve falında abiyle evlenmek

Kahve falında abiyle evlenmek statü atlayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında abi evlenmek ticari anlamda yön değiştireceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında öz abiyle evlenmek makamının tehlikeye gireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abinle evlendiğini görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abiyle evlenmek fesatlıklar içinde kalınacağına, doğru yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında abiyle evlendiğini görmek kendine olan güvenini yitireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abiyle birlikte olmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun abini görmek işini kaybedeceğine, patron olunacağına yorulur.

Kahve falında abi ve yenge görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir