AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba abi görmek

Kahve falında baba abi görmek

Kahve falında baba abi görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında baba abi gördüyseniz:

  • Kimsenin bunu sahiplenmesine, ortak olmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında baba ve abi görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne baba ve abi görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında baba abi görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abi ve babayı görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba abi görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abi ve baba görmek fırsatların elden kaçırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında abiyle sevgili olmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abinin öldüğünü görmek sonunda maddi zarara gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir