AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek sevmek öpmek

Kahve falında bebek sevmek öpmek

Kahve falında bebek sevmek öpmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, iyi şartlara kavuşacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek sevmek öpmek gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun kadere güvenin.

Kahve falında bebek öpmek sevmek çok mutsuz olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek bebek sevmek öpmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında bebek sevmek öpmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği öpmek kendi kabuğuna çekileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek daha iyi bir eve çıkılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği öpmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir