Kahve falında sevdiği öpmek

Kahve falında sevdiği öpmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, hakkını savunamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği öpmek gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamı öpmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini öpmek başının belaya girmeyeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elini öpmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kadını öpmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi öpmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top