AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek severken görmek

Kahve falında bebek severken görmek

Kahve falında bebek severken görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, alım gücünü yitireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında bebek severken gördüyseniz:

  • Yaptığınız seçimler, aldığınız kararlar ya da devam ettiğiniz yollar akıllı olmaktan çok uzakta duruyor olabilir.

Kahve falında bebek severken görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi severken görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında köpeği severken görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi severken görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, ticarete adım atacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini başkasını severken görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek severken görmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında severek ayrılmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği olmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, saygısını toplayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir