AnaSayfa / Genel / Kahve falında severek ayrılmak

Kahve falında severek ayrılmak

Kahve falında severek ayrılmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalet etmektedir.

Kahve falında severek ayrılmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin değişmesine veya farklı bakış açılarına sahip olmanız nedeniyle karşı tarafa yanlış mesajlar verebilirsiniz.

Kahve falında severek ayrılmak dış ticarete atılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeği severken görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek severken görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında köpek severken görmek mevkilerinin yüksek olacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başkasını severken görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi severken görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi severken görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir