AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başkasını severken görmek

Kahve falında sevdiğini başkasını severken görmek

Kahve falında sevdiğini başkasını severken görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, küslükleri bitireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, umduğunu bulamayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başkasını severken gördüyseniz:

  • Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor.

Kahve falında sevdiğini başkasını severken görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işarettir.

Kahve falında severek ayrılmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işarettir.

Kahve falında kedi severken görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek severken görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kediyi severken görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek severken görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği severken görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği bir öğretmenini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir