AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği severken görmek

Kahve falında köpeği severken görmek

Kahve falında köpeği severken görmek doğru adımlar atacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında köpeği severken gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Kahve falında köpeği severken görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yepyeni projelerle uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek severken görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başkasını severken görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi severken görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kedi severken görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bebek severken görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında severek ayrılmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, iyi halinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek yardım etmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir