AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi severken görmek

Kahve falında kedi severken görmek

Kahve falında kedi severken görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kedi severken gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Kahve falında kedi severken görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi severken görmek birlikte kâh ağlayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında köpeği severken görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek severken görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini başkasını severken görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında severek ayrılmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek severken görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi yedirmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir