AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeği olmak

Kahve falında yeni doğmuş bebeği olmak

Kahve falında yeni doğmuş bebeği olmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği olmak gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağına almak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebek sevmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği konuşurken görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek görmek özel hayatında mutlu olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği yıkadığını görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş saçlı bebek görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş ikiz bebek görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öldürmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir