AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek sesi duymak

Kahve falında bebek sesi duymak

Kahve falında bebek sesi duymak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sağlığının geri geleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine yorulur.

Kahve falında bebek sesi duymak gördüyseniz:

  • Sosyal bir aktivite esnasında karşılaşacağınız kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında erkek bebek sesi duymak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak elinin darda kalmayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında bebek sesi duymak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında sesini duymak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalettir.

Kahve falında güvercin sesi duymak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında silahla sesi duymak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sorunların günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında darbuka sesi duymak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir