AnaSayfa / Genel / Kahve falında darbuka sesi duymak

Kahve falında darbuka sesi duymak

Kahve falında darbuka sesi duymak insanlarla arasının iyi olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sorunların çabucak halledileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında darbuka sesi duymak gördüyseniz:

  • Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında darbuka sesi duymak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında darbuka çaldığını görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında darbuka görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet eder.

Kahve falında darbuka çalmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arapça ses duymak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıktan ses duymak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında şiddetli ses duymak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir