AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesini duymak

Kahve falında sesini duymak

Kahve falında sesini duymak işlerin devam edeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında sesini duymak gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Kahve falında şelale sesi duymak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yellenme sesi duymak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işaret eder.

Kahve falında çığlık sesleri duymak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cinlerin sesini duymak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalga sesi duymak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bilinmeyen ses duymak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık ses duymak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir