AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek saçında bit görmek

Kahve falında bebek saçında bit görmek

Kahve falında bebek saçında bit görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, doğru adımlar atacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bebek saçında bit gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Kahve falında bebek saçında bit görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında saçta bit almak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçından bit temizlemek sıkıntılarının daha da artacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçından bit almak çok büyük işler gerçekleştireceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç taramak bit görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında saçindan bit ayiklamak eşlerin muhabbetinin artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında saça bit düşmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçında bit öldürmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir