AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta bit almak

Kahve falında saçta bit almak

Kahve falında saçta bit almak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kişinin rahat nefes alacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, şükredeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında saçta bit almak gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçta beyaz bit görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçında bit görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında saçtan bit çıkarmak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında saçtan bit alıp öldürmek başarılarının düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçında sirke bit görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçta bit öldürmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçına bit düştüğünü görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir