AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçindan bit ayiklamak

Kahve falında saçindan bit ayiklamak

Kahve falında saçindan bit ayiklamak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyüleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçindan bit ayiklamak gördüyseniz:

  • Size borçlu olan kişilerden talepleriniz olabilir.

Kahve falında saçindan bit ayiklamak yeni iş teklifleri alacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında saçtan bit almak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına alamet eder.

Kahve falında saçta siyah bit görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı bitlenmiş görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç tararken bit görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında saçta bit toplamak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında saçtan bit temizlemek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir