AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça bit düşmek

Kahve falında saça bit düşmek

Kahve falında saça bit düşmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında saça bit düşmek gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Kahve falında saçına bit düşmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saça bit düşmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında kafaya bit düşmek şansının kötüye gideceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet eder.

Kahve falında bit düşmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kafasına bit düşmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kızının saçında bit görmek türlü musibetlere uğrayacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçında çok bit görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında saçımızda bit görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir