AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçından bit temizlemek

Kahve falında saçından bit temizlemek

Kahve falında saçından bit temizlemek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, rızkının çeşitleneceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında saçından bit temizlemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Kahve falında saçından bit temizlemek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçından bit temizlemek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçından bit temizlemek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçından bit temizlemek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta bit temizlemek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçtan bit temizlemek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bitini temizlemek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında bit temizlemek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, dualarından hayır görmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir