AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçından bit almak

Kahve falında başkasının saçından bit almak

Kahve falında başkasının saçından bit almak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçından bit almak gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Kahve falında saçtan bit temizlemek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçında bit görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçından bit temizlemek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında bit öldürmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta beyaz bit görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına inanılır.

Kahve falında bit saçta görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi durumunun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçından bit temizlemek mutlu ilişkiler kuracağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç tararken bit görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir