AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında solucan görmek

Kahve falında ağzında solucan görmek

Kahve falında ağzında solucan görmek yenisinin başlayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, evine bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağzında solucan gördüyseniz:

  • Çevrenizde süregelen olayları gereksiz yere büyütmeyin.

Kahve falında ağzından solucan çıktığını görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında solucan görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük beyaz solucan görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında solucanı görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında solucan yediğini görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında bağırsak solucanı düşürmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde solucan görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir