Kahve falında sabun koklamak

Kahve falında sabun koklamak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, büyük başarılar elde edeceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabun koklamak gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında sabun koklamak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında zambak koklamak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çiçek koklamak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi koklamak fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi koklamak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm kokladığını görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm koklamak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında papatya koklamak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir