AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabuna basmak

Kahve falında sabuna basmak

Kahve falında sabuna basmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında sabuna basmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Kahve falında sabuna basmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında erimiş sabun görmek onlara sanat öğreteceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renk renk sabun görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında birine sabun almak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi sabun görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sabun kalıbı görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ballı sabun görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında sabun kokusu duymak onların güvenini sarsacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir