AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun ve havlu görmek

Kahve falında sabun ve havlu görmek

Kahve falında sabun ve havlu görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sabun ve havlu gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, bir tanıdığı ziyaret ya da alışılmadık yerlere gitmek yıla yeni bir başlangıç yapmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sabun ve havlu görmek çalışkan bir kişi olunacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu aramak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında yıkanmış havlu görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan havlu almak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında havlu yakmak hayalkırıklıklarının giderileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına havlu vermek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalettir.

Kahve falında havlu görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında yeşil havlu almak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ekmek kapılarının kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir