AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnetsiz organ görmek

Kahve falında sünnetsiz organ görmek

Kahve falında sünnetsiz organ görmek kısmetlerinin de kapanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, işlerin günden güne bozulacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sünnetsiz organ gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Kahve falında sünnetsiz organ görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek başarısızlığa düşeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında sünnet yapıldığını görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Kahve falında sünnet olmuş adam görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulur.

Kahve falında kendini sünnet olmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet olacak birini görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, başına türlü belalar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet töreni görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekrar sünnet olduğunu görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir