AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak bebek öpmek

Kahve falında oyuncak bebek öpmek

Kahve falında oyuncak bebek öpmek rakiplerin üzüleceğine, büyük başarılar elde edeceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak bebek öpmek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında oyuncak bebek öpmek mutsuz ve huzursuz olacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek dövmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında oyuncak bebek vermek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak barbi bebek görmek insanlardan uzaklaşılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında oyuncak bebeği canlı görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak bebek bulmak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında gelinlikli oyuncak bebek görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında oyuncak bebek hediye etmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir