AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında kıl çıkarmak

Kahve falında ağzında kıl çıkarmak

Kahve falında ağzında kıl çıkarmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret eder.

Kahve falında ağzında kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak hedeflerine ulaşacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından uzun kıl çıkarmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağzında kıl çıkarmak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ağzından altın çıkarmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı ağzından çıkarmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir