AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağ çekmek

Kahve falında ağ çekmek

Kahve falında ağ çekmek kazancını arttıracağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ağ çekmek gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında ağzından saç kılı çekmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ağ çekmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından ip çekmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ağzından diş çekmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından sakız çekmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, durgun giden işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının dişini çekmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yük çekmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta besmele çekmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir